• Hotel Apollo, Mamaia, Constanta
  • +40 241 831 804

Termeni si conditii


Conditii generale Hotel Apollo

Check in: incepand cu orele 18:00.

Check out: ora 12:00.

Politica cu privire la copii

1. Primul copil cu varsta intre 0-12 ani beneficiaza de gratuitate, cu conditia cazarii in acelasi pat cu adultii.

2. Al doilea copil cu varsta de pana la 12 ani, va achita 30 % din valoarea camerei / noapte si va beneficia de pat suplimentar.

3. Un adult si un copil cu varsta intre 0-12 ani vor fi cazati in camera dubla, in regim single. Valabil doar in extrasezon.

4. Doi adulti si un copil cu varsta peste 12 ani vor fi cazati in camera dubla, copilul plateste 30% din valoarea camerei / noapte si beneficiaza de pat suplimentar.

5. Numarul maxim de paturi suplimentare intr-o camera este de 1 pat.

Metode de rezervare online

Exista 2 metode de a face o rezervare online la Hotel Apollo Mamaia, una garantata, cu confirmare imediata, prin noul nostru sistem de rezervari online si a doua metoda, cea clasica, completand o cerere de rezervare si efectuand plata prin transfer bancar.

Prima metoda, cea garantata si cu confirmare imediata

Intrati pe noul nostru sistem de rezervari si selectati perioada dorita, numarul de persoane si copii si dati cautare, dupa afisarea tarifelor si a disponibilitatii, selectati camera dorita si apasati butonul rezerva. In fereastra deschisa trebuie sa completati datele dumneavoastra personale precum si datele cardului de credit cu care se garanteaza rezervarea, apoi trebuie sa acceptati termenii si conditiile rezervarii si sa apasati butonul confirma rezervarea.

Imediat veti primi un email de confirmare pentru rezervarea dumneavoastra.

Atentie: Hotelul isi rezerva dreptul de a incasa cardul dumneavoastra de credit conform politicilor de rezervare la care se incadreaza rezervarea dumneavoastra.

Metoda 2 prin cerere de rezervare

Se completeaza formularul de rezervare cu datele dumneavoastra: nume si prenume, e-mail, telefon, apoi datele de check-in si check-out dorite precum si un mesaj suplimentar unde este cazul, apoi un reprezentant al hotelului va va contacta telefonic pentru a va explica urmatorii pasi pentru garantarea rezervarii.

Politica de rezervare si plata

Sistem rezervari online

Pentru planul tarifar NERAMBURSABIL este necesara plata integrala a rezervarii, in avans, la momentul rezervarii. Daca rezervarea se garanteaza cu un card bancar, hotelul va incasa intreaga valoare a rezervarii, in ziua cand s-a efectuat rezervarea.

Pentru planul tarifar STANDARD este necesara plata primei nopti de cazare, cu 14 zile inainte de data de check-in. Daca garantarea rezervarii se face cu un card de credit, hotelul va incasa prima noapte de cazare cu 14 zile inainte de data de check-in.

Cerere de rezervare

Pentru ca rezervarea sa fie garantata este nevoie de plata in avans a 100% din valoarea rezervarii.

Aceasta plata se face conform facturii proforme emise de catre hotel pe numele turistului si transmisa pe email.

Plata facturii proforme se va efectua in contul hotelului de la Banca Transilvania, Sucursala Constanta, Cont RO04 BTRL 0140 1202 7152 82XX.

Cerere rezevare

Check-in:

Check-out: