• Hotel Apollo, Mamaia, Constanta
  • +40 241 831 804

Contact


Nu ezita sa ne contactezi!

  • Hotel Apollo MamaiaConstanta, Romania900001,
  • +40 241 831 804+40 241 831 816+40 241 831 802
  • receptie@hotelapollo-mamaia.rorezervari@hotelapollo-mamaia.ro

Accesul catre Statiunea Mamaia, unde se afla Hotelul Apollo, este facil – puteti veni cu masina pe Autostrada Soarelui sau pe E60, pana la Constanta, cu trenul pana in Gara Constanta sau cu avionul pana pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu.

Formular de contact


Un reprezentant al Echipei Apollo va raspunde imediat intrebarilor Dumneavoastra.

Directii de orientare


De pe Autostrada Soarelui, intrati prin partea de sud-vest a orasului Constanta, pe Bd. I.C. Bratianu, continuati apoi pe Bd. Mamaia, pana ajungeti la Hotel Apollo (in zona de nord a statiunii Mamaia).

De pe E60, treceti pe podul Giurgeni si mergeti pana la intrare in Constanta unde, la vaporas, faceti stanga spre statiunea Mamaia. La sensul giratoriu faceti iar stanga pentru a intra in statiune si mergeti inainte pana ajungeti la Hotel Apollo (in zona de nord a statiunii Mamaia).

Daca veniti cu trenul pana in Gara Constanta, de acolo mergeti inainte pe Bd. Ferdinand, faceti stanga pe str. Mircea cel Batran si, la prima intersectie semaforizata, faceti dreapta pe Bd. Mamaia. Continuati sa mergeti pana ajungeti la Hotel Apollo (zona de nord a statiuni Mamaia).

Daca optati pentru o calatorie cu avionul direct pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, mergeti pe E60, treceti prin localitatea Ovidiu spre Constanta unde, la vaporas, faceti stanga spre statiunea Mamaia. La sensul giratoriu faceti iar stanga pentru a intra in statiune si mergeti inainte pana ajungeti la Hotel Apollo (in zona de nord a statiunii Mamaia).