• Hotel Apollo, Mamaia, Constanta
 • +40 241 831 804

Politica de confidentialitate


Hotel Apollo S.A

Va multumim ca vizitati website-ul nostru. Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre serviciile oferite de catre Hotel Apollo Mamaia.

Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a website-ului www.hotelapollo-mamaia.ro, denumite in continuare Site-ul, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti imediat acest website.

Neangajarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Hotel Apollo S.A.
Hotel Apollo S.A. nu va acorda nici o garantie referitoare la:
evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
Astfel Hotel Apollo S.A. nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Marca si dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de Hotel Apollo S.A. sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Hotel Apollo S.A. ori de titularul acestui drept.
Toate drepturile sunt rezervate Hotel Apollo S.A.
Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Hotel Apollo S.A. sau a afiliatiilor sai.
Hotel Apollo S.A. va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte cu privire la serviciile oferide de Hotel Apollo S.A..
Hotel Apollo S.A. nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile prezentate in site este rugata sa contacteze otel Apollo S.A. printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.
Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Hotel Apollo S.A., de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Hotel Apollo S.A nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.
Hotel Apollo S.A. se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al Hotel Apollo S.A., serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari sau rezervarii unui serviciu oferit de catre Hotel Apollo S.A.
Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.
Pentru a realiza campanii publicitare mai apropiate de interesele dumneavoastra prin intermediul unor terte parti, in speta reteaua de publicitate Google, colectam o adresa IP, paginile web vizitate, data si ora la care au fost vizualizate, cat si interactiunea cu continutul de pe acest domeniu web, respectiv hotelapollo-mamaia.ro. Tehnologiile folosite pentru a colecta aceste date sunt cookies.

Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre Hotel Apollo S.A. in urmatoarele scopuri:

 • de marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail si/sau SMS cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de catre Hotel Apollo S.A.
 • Statistica
 • Servicii hoteliere si de turism
 • Monitorizarea/securitatea persoanelor, spatiilor si/sau bunurilor publice/private
 • in scopul prelucrarii solicitarii dumneavoastra, inclusiv pentru asistenta clienti.

Hotel Apollo S.A. se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal transmise de catre dumneavoastra prin intermediul Site-ului si sa nu le dezvaluie catre terte parti, cu exceptia situatiei in care nu se afla intre partenerii agreati in mod expres de catre Hotel Apollo S.A. Intr-o asemenea situatie, Hotel Apollo S.A. se va asigura ca partenerul colaborator, ales cu atentie, va indeplini cerintele legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.
Utilizam aceste informatii descrise mai sus si pentru a personaliza mai bine tipul de publicitate pe care un utilizator l-ar putea vedea pe alte domenii web. De asemenea, colectam date anonime din cookies, in scopul de a identifica cat mai multe segmente de public, lucru care ii permite retelei de publicitate Google sa selectioneze cat mai relevant audienta online.

In urma rezervarilor pe care vizitatorii le fac pe site-ul nostru prin modulul de rezervari, dar si prin intermediul tuturor formularelor de pe site, Hotel Apollo S.A colecteaza adresele de email, insa le pastreaza confidentialitatea, cu scopul de a va trimite newslettere despre noutati si oferte, oferind in acelasi timp optiunea de dezabonare prin intermediul fiecarui newsletter. Va asiguram ca adresele de email folosite de dumneavoastra pe site nu vor fi instrainate catre terte parti.

Daca Hotel Apollo S.A. a obţinut in mod direct adresa de posta electronica a unui client, cu ocazia vanzarii catre acesta a unui produs sau serviciu, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, Hotel Apollo S.A poate utiliza adresa respectiva, in scopul efectuarii de comunicari comerciale referitoare la produse sau servicii similare, cu condiţia de a oferi in mod clar si expres clientilor posibilitatea de a se opune printr-un mijloc simplu si gratuit unei asemenea utilizari, atat la obtinerea adresei de posta electronica, cat si cu ocazia fiecarui mesaj, in cazul in care clientul nu s-a opus initial. Fiecare e-mail trimis de Hotel Apollo S.A. va da de fiecare data posibilitatea de a refuza in orice moment continuarea primirii unor e-mail-uri cu subiect de marketing.

Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

 • sa furnizati date adevarate, exacte si complete, asa cum este cerut de formularul de inregistrare;
  Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
 • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
 • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;

In caz de nerespectare a acestor conditii, Hotel Apollo S.A. si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

Informatiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoana care viziteaza Site-ul www.hotelapollo-mamaia.ro si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

 • transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct, numai in masura in care persoana in cauza si-a exprimat acordul cu privire la primirea unor asemenea informatii, prin bifarea in mod corespunzator a casutei indicate;
 • solutionarea de catre Hotel Apollo S.A. a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate;
 • alte activitati intreprinse de Hotel Apollo S.A. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
  Hotel Apollo S.A. va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.hotelapollo-mamaia.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre Hotel Apollo S.A. prin acest sistem asupra drepturilor lor:

 • dreptul de acces, respectiv Hotel Apollo S.A. are obligatia sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an , pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediata la adresa office@hotelapollo-mamaia.ro;
 • dreptul de interventie asupra datelor, respectiv Hotel Apollo S.A. are obligatia sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
 • dreptul de a va adresa justitiei

Observatie:
Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Hotel Apollo S.A poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.
-Modificari ale politicii de confidentialitate
Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.
„Politica de Confidentialitate” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Hotel Apollo S.A. in privinta utilizarii site-ului www.hotelapollo-mamaia.ro

Hotel Apollo S.A. isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa office@hotelapollo-mamaia.ro sau sa ne contactati telefonic la +40 241 831 816.